Over mij
L

Leuk je hier te zien! Ik ben Dasha, en ik ben fotograaf. Ik woon in Utrecht. Ik ben beschikbaar om door het gehele land foto’s te maken.

Van alle trends binnen de fotografische kunst, is mijn passie portrait foto’s en foto’s van mensen. Ik hou van het werken met mensen, het creëren persoonlijk image, of het vastleggen van belangrijke levensmomenten. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, zwangerschap foto’s van vrouwen of van stellen. Het vastleggen van deze momenten geeft mij de mogelijk om getuige te zijn van oprechte emoties, oprecht geluk. Het is bijzonder om deze momenten vast te mogen leggen, en voor jou te mogen vereeuwigen. Een knuffel van een kind zal de zachtheid voor de rest van je leven vastleggen. Herinneringen zijn geweldig. Wanneer ik een lach vang met mijn camera, zal ik de lach aan jou terug geven.

Naast fotografie, is mijn tweede passie reizen. Ook tijdens mijn reizen neem ik mijn camera mee en probeer ik alle mooie plekken van onze wereld en natuur die ik ontdek vast te leggen. Enkele voorbeelden van mijn foto’s kun je vinden op de “Galerie” pagina. Deze pagina update ik regelmatig.

Ik gebruik een Nikon D610 camera met 3 soorten lenzen: portrait lens Nikkor 50mm f1/4g, een Nikkor 85mm f1/8g lens, and een Nikkor 24-120mm f4g lens. Verschillende soorten lenzen voor verschillende soorten foto’s. Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt. Ik vraag je daarom mijn copyrights te respecteren, en mijn foto’s niet te hergebruiken!! Mocht je toch geinteresseerd zijn om een foto van te gebruiken, neem dan gerust contact op.